Výhody a nevýhody používání Nano Mister

Pros and Cons of Using a Nano Mister - Flutter with Flair Inc.

Napsal Tanvi Patel

Nano rozprašovače dodávají vzduchu vlhkost, což zvýší vlhkost, kterou lepidlo vyžaduje k nalepení na řasy. Je to perfektní nástroj pro použití, když je vlhkost příliš nízká. Nesprávné použití však může způsobit problémy, o kterých si nemusíte být vědomi. Zde jsou výhody a nevýhody, které vám pomohou rozhodnout, zda byste měli nebo neměli používat nanorozprašovač.

Klady

1. Urychluje proces vytvrzování

  • Přidání vlhkosti pomůže k rychlejšímu vytvrzení lepidla. Pokud používáte nano mister, ujistěte se, že jej držíte v rozumné výšce nad klientčinými řasami (osobně bych šel přes 15 palců nebo více!)
  • Automaticky se vypnou po určité době uvedené dodavatelem (obvykle po 30 sekundách).

2. Minimalizuje podráždění očí

  • Během procesu vytvrzování lepidla bude do vzduchu unikat malé množství výparů. Zatímco většině klientů výpary vadit nebudou, najdou se i tací, kteří budou na výpary extra citliví. Mohou pociťovat podráždění očí tím, že oči zarudnou, slzí a způsobují pocit pálení. Jiní mohou být dokonce alergičtí na výpary, což způsobí otoky jejich očí.
  • Protože to urychluje proces vytvrzování, klient bude mít kratší dobu vystavení výparům, a tím méně podráždění.

3. Zkracuje dobu čekání na zvlhčení řas

  • Doba potřebná k čekání před navlhčením řas se zkrátí na polovinu.
  • Váš klient již nebude muset čekat 24-48 hodin!

Nevýhody

1. Výsledkem je šoková polymerace

  • Při nevhodném použití skončíte s přidáváním kapiček vody do řas. To bude pro lepidlo příliš mnoho vody a výsledkem bude šoková polymerace.
  • jak to vypadá? Prodlužuje řasy do bílé. Není to pěkný pohled, takže používejte opatrně!

2. Způsobuje problémy s udržením

  • Lepidlo musí vytvrdnout svým vlastním tempem. K dokončení procesu vytvrzování obvykle stačí 24-48 hodin.
  • Pokud se pokusíte tento proces urychlit, je pravděpodobné, že vytvrdne pouze vnější vrstva lepidla, zatímco vnitřní vrstva zůstane nevytvrzená. Aby lepidlo vytvořilo pevný spoj, mělo by vytvrdnout zevnitř i zvenku. To způsobí, že rozšíření vypadnou rychleji, než je požadovaná doba, což způsobí problémy s uchováváním vašich klientů.

3. Vytvrzuje řasy

  • Opět platí, že pokud lepidlo vytvrzuje svým vlastním tempem, spojení vytvořené mezi prodlouženou a přírodní řasou bude pružnější. Rychlé vytvrzení bude mít za následek tvrdší vazbu, která způsobí, že řasy budou křehčí.

Používám osobně nano mister u svých klientů? Ne, ale použil jsem to několikrát, když jsem poprvé dostal nano mister. Nemyslím si, že by to pro mé klienty, pokud jde o udržení, žádný rozdíl. Ještě jsem to nezkoušel na klientech, kteří jsou extra citliví na lepidlo.

Moje osobní preference je zaměřit se na použití co nejmenšího množství lepidla. Pokud skutečně trávíte čas sušením nástavců po aplikaci, používáte příliš mnoho lepidla! Většina lepidel na trhu má dobu schnutí 1-4 sekundy, tak proč trávit 5 minut na konci držením vějíře nad obličejem vašeho klienta?

Abych zabránil vystavení výparům, držím vedle svých klientů čističku vzduchu, která výpary odežene. Také jsem si začal nechávat otevřenou lahvičku našeho antialergického gelu s názvem Purify. Tím se také pohltí uvolňované výpary.

Na konci dne je nano mister jistě dobrým nástrojem, ale dodržujte správně pokyny a nepoužívejte jej během procesu aplikace nadměrně!


Zanechat komentář

Upozorňujeme, že komentáře musí být před zveřejněním schváleny

Tento web je chráněn službou reCAPTCHA a vztahují se na něj Zásady ochrany osobních údajů a Podmínky služby společnosti Google.